Choď na obsah Choď na menu
 


KAMZIKFEST 2016

REPORT Z KAMZÍKFEST 2016      

Dňa 12.3.2016 sa v priestoroch Kultúrneho domu v  Nových Zámkoch uskutočnil druhý ročník filmového festivalu KAMZÍKFEST 2016, ktorý  usporiadali členovia Turistického klubu Kamzík Nové Zámky. Na festivale boli premietané prezentácie cestopisných fotiek a krátkych športových a outdoorových filmov vlastnej produkcie nie len členov klubu, ale aj pozvaných hostí, a prostredníctvom ktorých bolo  možné zažiť atmosféru dobrodružstva zachytenú "očami" autorov z ciest po ďalekých či bližších krajinách sveta, alebo precítiť momenty z výstupov (aj horolezeckých) na horské končiare a krásne výhľady z nich.  Priestor bol samozrejme aj na diskusiu k odprezentovaným snímkom.

       Festival o 14:00 hod. otvoril primátor mesta Nové Zámky p. Otokar Klein a po úvodných slovách sa moderovania ujal predseda turistického klubu Marian Gažúr, ktorý postupne uviedol účinkujúcich so svojimi foto/video prezentáciami.

        Séria premietaných snímkov bola “odľahčená“ dvoma prestávkami, počas ktorých sa účastníci festivalu v počte cca 120 osôb, mohli občerstviť chutnou kávičkou a zákuskom v priľahlej cukrárni PoetryCafe, resp. si vo vstupnom vestibule kultúrneho domu prezrieť výstavu fotografií s tematikou hôr a ďalekých krajín, ktorých autori boli členovia TK a účinkujúci hostia festivalu.

        A ako na záver každej akcie podobného charakteru, ani tu nechýbala  tombola s vecnými cenami, do ktorej prispeli naši sponzori, za čo sa im chceme srdečne poďakovať. Hlavnú cenu – turistický batoh,  do tomboly venovala spoločnosť EXISPORT - šťastnému výhercovi s ním želáme veľa nachodených kilometrov v prírode. Samozrejme, veľká vďaka patrí aj našim mediálnym partnerom, ktorí zviditeľnili náš festival pre širšiu verejnosť. Veľmi si vážime podpory, ktorú ste nám prejavili pri organizácií 2. ročníka KAMZÍKFESTU.

       Festivalové plátno sa zatiahlo krátko po 19:00 hod. a predseda klubu Marian Gažúr festival oficiálne ukončil. Tešíme sa na Vás na budúcoročnom treťom ročníku KAMZÍKFESTU 2017. Určite sa máte na čo tešiť.   


Pozvánka

Po úspešnom prvom ročníku festivalového premietania horských filmov a fotoprezentácií KAMZIKFEST 2015, sme sa rozhodli usporiadať aj druhý ročník KAMZIKFESTU 2016, ktorý sa uskutoční dňa 12.3.2016 v priestoroch Kultúrneho domu KOVÁK v Nových Zámkoch, so začiatkom o 14:00 hod..

Čakajú na Vás zaujímavé outdoorové filmy a foto prezentácie, možnosť zažiť atmosféru dobrodružstva zachytenú "očami" autorov z ciest po ďalekých či bližších krajinách sveta, alebo zažiť momenty z výstupov (aj horolezeckých) na horské končiare a krásne výhľady z nich. Ďalej na Vás čaká tombola s vecnými cenami. Všetkých srdečne pozývame a tešíme sa na Vás.

Vstupné: dobrá nálada wink........a nezabudnite - ŽITE kým ste na žive...

Článok ku Kamzíkfestu na www.outdoorfilmy.sk

http://www.outdoorfilmy.sk/clanky/festival-kamzikfest-2016/

Srdečne ďakujeme všetkým partnerom a sponzorom. Veľmi si vážime podpory, ktorú ste nám prejavili pri organizácií 2. ročníka Kamzíkfestu.

reklamny-plagat-sponzorov1.jpg

dovera_logo.png

12593469_10205866982382364_7366681359062305110_o.jpg